Az Albabar csapat üzenete
Kedves Vendégeink!
 
Az Albabar Disco&Lounge Székesfehérvár legszínvonalasabb szórakozóhelyeként várja az igényes zenét és felhőtlen szórakozást kedvelőket.
 
A szombati bulikon napjaink és az elmúlt 20 év legtáncolhatóbb zenéit hallhatjátok. Péntekenként a Music Impression house és techno bulisorozat keretében a hazai elektronikus zene ismert sztárjaival találkozhattok. Ezeket a programokat egészítik ki olyen kedvelt estek, mint a Szalagavató Afterpartyk, a World Is Mine vagy a Magic Friday.
 
Várunk szeretettel:
 
Albabar Disco & Lounge Team
 
Bemutatkozás
Kedves Barátunk,
 

10 évvel ezelőtt talán még mi magunk sem gondoltuk volna, hogy amit közösen megálmodtunk, hamarosan városunk egyik kedvenc szórakozóhelyeként emlegetnek majd. Szabadkai Balázs és az "albás szombat éjszakák" hosszú ideig elválaszthatatlanok voltak.
Két évvel ezelőtt a szombat éjszakákat DJ MACOX barátunk vette át, akinek lendületes és változatos zenei stílusát hamar megkedveltétek.
Ma is minden szombat éjszakán tőle hallhatjátok a legmenőbb klubslágereket, Albás kedvenceket napjainkból és az elmúlt 20 évből.

A péntek éjszakákon különböző partisorozatok kaptak helyet, mint pl a minőségi house, progressive house és techno hangzást szorgalmazó MUSIC IMPRESSION, mely egy szezonben két alkalommal a classic house világába repít minket.
A sorozat állandó házigazdája Mattan minden alkalommal az ország elsőszámú DJ-it látja vendégül. Rendszeresen járnak vissza hozzánk: Dandy, Budai, a Badgirls, Sterbinszky, Newl, Mateo & Spirit és mások.
November és február közötti péntekeken a város középiskoláinak szalagavató afterpartijainak adunk helyet, melyek kivétel nélkül teltházas események. Ezen kívül nem hiányozhatnak a hazai mainstream vonal kiemelkedő képviselői sem, mint pl Bárány Attila, Julia Carpenter, Metzker Viktória, Antonio, Newik...

10 év nagy idő, és mi is úgy éreztük, nem szabad megállnunk, az idő rohan és muszáj lépést tartanunk. Időről időre technikai és látványelemekkel bővítjuk a klubot, hogy soha ne váljon megszokottá, mindig legyen valami új, ami feldobja a szórakozást.

Egy dolgot azonban már a legelején elhatároztunk, amiben azóta is ugyanúgy hiszünk: egy olyan klubot szeretnénk üzemeltetni, ahol minél szélesebb közönségnek tudunk hétről-hétre minőségi szórakozási lehetőséget nyújtani, mindezt magas színvonalon és elérhető árakon.

És hogy mit is jelent mindez 2015-ben? Nézz be hozzánk és erről inkább győződj meg személyesen!

ALBABAR